Támogatások, a személyi jövedelmadó 1 százaléka

2018 januárjában Frank Károly 10.000 forinttal támogatta Alapítványunkat - nagyon köszönjük!

Továbbra is kérjük mindazok támogatását, akik egyetértenek a Kovács Máté Alapítvány alapító okiratban meghatározott céljaival:
- a magyar művelődés ügyének, közelebbről a magyar könyvtári kultúra fejlesztésének támogatása oly módon, hogy tehetséges és rászoruló, a magyar felsőfokú könyvtárosképző intézményekben tanuló fiatalok egyetemi és főiskolai tanulmányaihoz anyagi és erkölcsi támogatásként ösztöndíjat biztosítson;
- Kovács Máté szellemi hagyatékának gondozása;
- fiatal könyvtárosok továbbképzésének támogatása (doktori program, részvétel tudományos konferencián, publikációk megjelentetése stb.)
Számlaszám: 11702036-20648369 (OTP II. kerületi fiók, 1027 Budapest, Margit krt. 8-10.). Amennyiben szükséges, külön kérésre postai úton csekket küldünk.

Annak érdekében, hogy szakmánk e nemes célú alapítványa tovább folytathassa munkáját, támogathassa az utánpótlás nevelését, tisztelettel kérjük és várjuk Kovács Máté tanítványait, tisztelőit, s mindenkit, akik felelősséget éreznek ügyünk iránt: adójuk társadalmi szervezetnek, alapítványnak átutalható 1 százalékát ajánlják fel a Kovács Máté Alapítvány számára. Adószámunk: 18084908-1-41 Kovács Máté Alapítvány.